Otto Fuchs Karrier Portál banner

Álláshirdetések

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára, ennek is betudhatóan, kevés munkatársunk hagyott el bennünket.
Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

Mechanikai labor technikus
Tatabánya
Elvégzi a mechanikai vizsgálatokhoz a minták előkészítését, melyhez maró-, esztergagép és szalagfűrész kezelése szükséges. Feladata az összes mechanikai és tartóssági laborban rendelkezésre álló berendezés kezelése, tisztítása, állagmegőrzése (pl. kézigumizó berendezés, ütőgép és tartóssági tesztgépek). Elvégzi az utasításokban meghatározott és az egyéb minta, vagy kísérleti vizsgálatokat. Dokumentálja és kiértékeli a vizsgálati eredményeket. A mérési, illetve teszt eredmények alapján bármiféle nem megfelelőség esetén azonnal megteszi a szükséges intézkedéseket.
Préselési területvezető
2800 Tatabánya, Búzavirág utca 12.
Irányítja a préselési terület munkáját (présgépek, fűrészgépek), kb. 40 fő Rendszeresen ellenőrzi a gyártóberendezések állapotát, szakszerű karbantartását, Segíti és felügyeli a termékváltások szerszámcseréit, a gépbeállítási munkákat, Részt vesz a dolgozók oktatásában, Együttműködik a műszakvezetőkkel, a karbantartó-, és a minőségbiztosítási szakemberekkel.
Targoncás anyagmozgató (raktáros) - Mór
Mór
Anyagmozgatási feladatok ellátása a gyár területén (belső és küldő logisztika) Komissiózás Leltározás Raktári rend fenntartása Anyagmozgások dokumentálása
Részmunkaidős takarító - Mór
8060 Mór, Mester utca 2.
Gyártócsarnok, és az ahhoz tartozó műhelyek, irodák, egyéb helyiségek takarítási feladatainak elvégzése. A mindenkori, érvényben lévő takarítási terv szerinti munkavégzés. A higiéniai adagolók (kézmosók, kézkrém, WC-papír, kéztörlő stb.) feltöltése. Az összegyűjtött hulladékok szelektív hulladékgyűjtési szabályok szerinti gyűjtőkonténerekbe helyezése.
Targoncás anyagmozgató kiszállítási területre
Tatabánya
Késztermékek és félkész termékek rakodása. Kiszállítás lebonyolítása, kamion rakodása. Komissiózásban való részvétel. Terméktípusonként történő tárolás és a FIFO elv betartása. Csomagoló anyagok rakodása. Minta és egyéb egyedi áruk csomagolása, dobozok előkészítése és dobozolás.
Minőségellenőr
Tatabánya
A félkész terméket vizuálisan ellenőrzi és az észlelt felületi hibákat a hiba súlyosságától függően fizikai csiszolással javítja. Elvégzi az előírt méréseket és szükséges dokumentációkat. Vizuális repedésvizsgálatot végez. Kiválogatja és elkülöníti az aktuális utasítások, határminták és katalógusok alapján a vevő számára nem megfelelő termékeket.
Gépkezelő operátor - Mór
Mór
Biztosítja az előírt technológiai paraméterek betartását. Üzemelteti a munkaterületén lévő berendezéseket, a gyártandó termékeket be és kiadagolja Elvégzi a munkautasításban meghatározott kézi műveleteket (sorjázás, csavarozás, tisztítás) Elvégzi és betartja a számára előírt minőségügyi ellenőrzéseket, méréseket
Asszisztens - Mór
8060 Mór, Mester utca 2.
Termelési egység adminisztrációs ügyeinek intézése Munkaidő nyilvántartások vezetése, műszaknaplók összesítése Részvétel a napi termelési jelentések összeállításában Számlák, bizonylatok előkészítése a pénzügy -számvitel részére, azok ellenőrzése Kimutatások, statisztikák vezetése
Gépbeállító - Mór
Mór
Biztosítja az előírt technológiai paraméterek betartását. Üzemelteti a munkaterületén lévő berendezéseket. Elvégzi a szükséges átállásokat, szerszám, ill. lapkacseréket Gépek, robotok beállítása, korrekciózása. Biztosítania kell a munkavégzés, termelés folyamatosságát.
Gyártástámogató mérnök
Tatabánya
Új termékek technológia-fejlesztési és bevezetési programjában való részvétel Esetleges termelési problémák megoldása Hibaelhárítási akciótervek létrehozása, megvalósítása Termelés-optimalizálási feladatok ellátása Préskovács sor technológiai fejlesztése
Gépkezelő
Tatabánya
Különböző fajtájú és gyártmányú gyártósori gépeket üzemeltet, kezel Esztergagépek korrekciózása, beállítása Előre elkészített programok alapján széria gyártások indítása és folyamatos felügyelete Folyamatos együttműködés a termelési- és minőségirányítási munkatársakkal, Szükség esetén a termékek kézi mozgatása
Festőüzemi gépkezelő
Tatabánya
Önállóan végzi a gyártóberendezések beállítását (anyagnyomás, porlasztó levegő, viszkozitás, por betöltése, stb.). Elvégzi a típusváltásnál szükséges átállásokat a por-, illetve szórókabinban. A gyártás során fellépő hibákról (gépek rendellenes működése, kerék minőségi problémái) értesíti műszakvezetőjét. Kezeli a maszkmosó és a festékeltávolító berendezéseket. Elvégzi a festőüzemi takarításokat (kabin, kemence, stb.), a kerekek maszkolását, felrakását.
Présgép kezelő
Tatabánya
Európa egyik legnagyobb présgépeinek üzemeltetése 100%-ban automatizált gyártósor felügyelete Exkluzív, prémium kovácsolt kerekek gyártása Esetleges gépi- és minőségi hibák elhárítása, termékek újraindítása A termelés mennyiségi és minőségi követelményeinek betartása vagy túlteljesítése
Festőüzemi termelési dolgozó
Tatabánya
Minőségileg hibás keréktárcsa felismerése és csiszolása. Kerekek maszkolása, felrakása, dugózása. Maszkmosó, festékeltávolító berendezés, nagynyomású mosó kezelése.
Takarító (rész-, vagy teljes munkaidőben)
Tatabánya
Gyártócsarnok, műhelyek, irodák, egyéb helyiségek takarítási feladatainak elvégzése. A mindenkori, érvényben lévő takarítási terv szerinti munkavégzés. A higiéniai adagolók (kézmosók, kézkrém, WC-papír, kéztörlő stb.) feltöltése. Az összegyűjtött hulladékok szelektív hulladékgyűjtési szabályok szerinti gyűjtőkonténerbe helyezése.