Otto Fuchs Karrier Portál banner

Álláshirdetések

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára, ennek is betudhatóan, kevés munkatársunk hagyott el bennünket.
Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

Asszisztens
Tatabánya, Búzavirág u. 12.
Termelési egység adminisztrációs ügyeinek intézése, Munkaidő nyilvántartások vezetése, műszaknaplók összesítése, Részvétel a napi termelési jelentések összeállításában, Egyéb adatszolgáltatási feladatok ellátása.
Gépbeállító - Mór
Mór
Biztosítja az előírt technológiai paraméterek betartását. Üzemelteti a munkaterületén lévő berendezéseket. Elvégzi a szükséges átállásokat, szerszám, ill. lapkacseréket Gépek, robotok beállítása, korrekciózása. Biztosítania kell a munkavégzés, termelés folyamatosságát.
Szerkezetlakatos
Tatabánya
Vasból, acélból és egyéb fémes anyagból készült lemezek, idomok, csövek, vázak és tartószerkezetek megmunkálása. Szerkezeti fémvázak szét,- és összeszerelése, felállítása. Oldható és nem oldható kötéseket készíteni. Általános minőségű hegesztett kötést készíteni gázhegesztéssel, argon védőgázas, volfrámelektródás ívhegesztéssel.
Minőségellenőr
Tatabánya
A félkész, - vagy késztermékek vizuális vizsgálata. Repedésvizsgálatok elvégzése. Gyártási hibák kijavítása, azok súlyosságától függően. Az előírt mérések és ellenőrzések elvégzése, valamint a felületi hibák javítása. Az aktuális utasítások, határminták és katalógusok alapján a vevő számára nem megfelelő termékek kiválogatása.
Gépészmérnök duális gyakornok
Tatabánya
A teljes préskovács gyártósor szakmai támogatása, mind a technológia, mind a folyamatok vonatkozásában. Részt vesz az új technológia fejlesztési és bevezetési programjában, a termelési problémák megoldásában, a termelésoptimalizálási feladatokban. Dokumentálja és nyomon követi a folyamatjavító intézkedéseket. Elkészíti / folyamatosan karbantartja az egyes gyártási fázisok részletes technológiai dokumentációját.
Villamosmérnök duális gyakornok
Tatabánya
A termelési feladatok megvalósíthatóságát biztosító karbantartói feladatok elvégzésében, és a vállalatnál lévő gyártó berendezések villamos egységeinek folyamatos rendelkezésre állásának támogatása/segítése gyakorlati és elméleti szinten a villamos csoport irányítása alatt. Automatizálási feladatok és ismeretek elsajátítása, megvalósítása szintén a villamos csoport irányítása alatt. A berendezéseken felettesével történt előzetes egyeztetés és felügyelet mellett végrehajt szoftvermódosításokat, az érvényes munkautasítás szerint archiválja.
Gépkezelő
Tatabánya
Különböző fajtájú és gyártmányú gyártósori gépeket üzemeltet, kezel Esztergagépek korrekciózása, beállítása Előre elkészített programok alapján széria gyártások indítása és folyamatos felügyelete Folyamatos együttműködés a termelési- és minőségirányítási munkatársakkal, Szükség esetén a termékek kézi mozgatása
Festőüzemi gépkezelő
Tatabánya
Önállóan végzi a gyártóberendezések beállítását (anyagnyomás, porlasztó levegő, viszkozitás, por betöltése, stb.). Elvégzi a típusváltásnál szükséges átállásokat a por-, illetve szórókabinban. A gyártás során fellépő hibákról (gépek rendellenes működése, kerék minőségi problémái) értesíti műszakvezetőjét. Kezeli a maszkmosó és a festékeltávolító berendezéseket. Elvégzi a festőüzemi takarításokat (kabin, kemence, stb.), a kerekek maszkolását, felrakását.
Présgép kezelő
Tatabánya
Európa egyik legnagyobb présgépeinek üzemeltetése 100%-ban automatizált gyártósor felügyelete Exkluzív, prémium kovácsolt kerekek gyártása Esetleges gépi- és minőségi hibák elhárítása, termékek újraindítása A termelés mennyiségi és minőségi követelményeinek betartása vagy túlteljesítése
Festőüzemi termelési dolgozó
Tatabánya
Minőségileg hibás keréktárcsa felismerése és csiszolása. Kerekek maszkolása, felrakása, dugózása. Maszkmosó, festékeltávolító berendezés, nagynyomású mosó kezelése.
Gépész karbantartó
Tatabánya
Ellenőrizni, karbantartani, javítani a gépek, berendezések mechanikus, hidraulikus, pneumatikus egységeit. Esetleges üzemzavarok, hibák elhárítása, dokumentálása Berendezések rendelkezésre állásának biztosítása TMK/TPM feladatok elvégzése
Takarító
Tatabánya
Gyártócsarnok, műhelyek, irodák, egyéb helyiségek takarítási feladatainak elvégzése. A mindenkori, érvényben lévő takarítási terv szerinti munkavégzés. A higiéniai adagolók (kézmosók, kézkrém, WC-papír, kéztörlő stb.) feltöltése. Az összegyűjtött hulladékok szelektív hulladékgyűjtési szabályok szerinti gyűjtőkonténerbe helyezése.