Otto Fuchs Karrier Portál banner

Álláshirdetések

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára, ennek is betudhatóan, kevés munkatársunk hagyott el bennünket.
Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

Gépészmérnök duális gyakornok
Tatabánya
A teljes préskovács gyártósor szakmai támogatása, mind a technológia, mind a folyamatok vonatkozásában. Részt vesz az új technológia fejlesztési és bevezetési programjában, a termelési problémák megoldásában, a termelésoptimalizálási feladatokban. Dokumentálja és nyomon követi a folyamatjavító intézkedéseket. Elkészíti / folyamatosan karbantartja az egyes gyártási fázisok részletes technológiai dokumentációját.
Villamosmérnök duális gyakornok
Tatabánya
A termelési feladatok megvalósíthatóságát biztosító karbantartói feladatok elvégzésében, és a vállalatnál lévő gyártó berendezések villamos egységeinek folyamatos rendelkezésre állásának támogatása/segítése gyakorlati és elméleti szinten a villamos csoport irányítása alatt. Automatizálási feladatok és ismeretek elsajátítása, megvalósítása szintén a villamos csoport irányítása alatt. A berendezéseken felettesével történt előzetes egyeztetés és felügyelet mellett végrehajt szoftvermódosításokat, az érvényes munkautasítás szerint archiválja.
Minőségellenőr
Tatabánya
A félkész, - vagy késztermékek vizuális vizsgálata. Repedésvizsgálatok elvégzése. Gyártási hibák kijavítása, azok súlyosságától függően. Az előírt mérések és ellenőrzések elvégzése, valamint a felületi hibák javítása. Az aktuális utasítások, határminták és katalógusok alapján a vevő számára nem megfelelő termékek kiválogatása.
Gépkezelő
Tatabánya
Különböző fajtájú és gyártmányú gyártósori gépeket üzemeltet, kezel Esztergagépek korrekciózása, beállítása Előre elkészített programok alapján széria gyártások indítása és folyamatos felügyelete Folyamatos együttműködés a termelési- és minőségirányítási munkatársakkal, Szükség esetén a termékek kézi mozgatása
Festőüzemi gépkezelő
Tatabánya
Önállóan végzi a gyártóberendezések beállítását (anyagnyomás, porlasztó levegő, viszkozitás, por betöltése, stb.). Elvégzi a típusváltásnál szükséges átállásokat a por-, illetve szórókabinban. A gyártás során fellépő hibákról (gépek rendellenes működése, kerék minőségi problémái) értesíti műszakvezetőjét. Kezeli a maszkmosó és a festékeltávolító berendezéseket. Elvégzi a festőüzemi takarításokat (kabin, kemence, stb.), a kerekek maszkolását, felrakását.
Termelési dolgozó-Minőségbiztosítás területére
Tatabánya
Felelős a kerekek megfelelő tárolókra (jó, selejt, utómunka) kézzel történő rendezéséért az adott területen. Munkája során a közbenső ellenőri munkát segíti minőségügyi szempontból, de nem végzi a közbenső ellenőri munkát. Sorozat hiba észlelése esetén értesíti a felettesét és a termelést. Felel a mennyiségi és minőségi normák betartásáért.
Festőüzemi termelési dolgozó
Tatabánya
Minőségileg hibás keréktárcsa felismerése és csiszolása. Kerekek maszkolása, felrakása, dugózása. Maszkmosó, festékeltávolító berendezés, nagynyomású mosó kezelése.
Villamos karbantartó
Tatabánya
Hibaelhárítás, berendezések rendelkezésre állásának biztosítása Javítási és karbantartási tevékenységek elvégzése villamosrajz olvasás, és gépkönyv használatával TMK/TPM feladatok elvégzése
Minőségellenőr
Tatabánya
Vizuálisan ellenőrzi a készterméket A gyártási hibákat azok súlyosságától függően kijavítja Az előírt mérések és ellenőrzések elvégzése, valamint a felületi hibák javítása Az aktuális utasítások, határminták és katalógusok alapján a vevő számára nem megfelelő termékek kiválogatása
CNC gépkezelő
Tatabánya
CNC megmunkáló gépeket és különböző fajtájú és gyártmányú gyártósori mérőgépeket üzemeltet, kezel Esztergagépek korrekciózása, beállítása Előre elkészített programok alapján széria gyártások indítása és folyamatos felügyelete Folyamatos együttműködés a termelési- és minőségirányítási munkatársakkal
Takarító
Tatabánya
Gyártócsarnok, műhelyek, irodák, egyéb helyiségek takarítási feladatainak elvégzése. A mindenkori, érvényben lévő takarítási terv szerinti munkavégzés. A higiéniai adagolók (kézmosók, kézkrém, WC-papír, kéztörlő stb.) feltöltése. Az összegyűjtött hulladékok szelektív hulladékgyűjtési szabályok szerinti gyűjtőkonténerbe helyezése.