Otto Fuchs Karrier Portál banner

Álláshirdetések

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára, ennek is betudhatóan, kevés munkatársunk hagyott el bennünket.
Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

Vevői kapcsolattartó
2800 Tatabánya, Búzavirág utca 12.
Készletek (késztermék, göngyöleg) nyomon követése, egyeztetése, szállítások ütemezése, szervezése a vevőkkel, beszállítókkal. Napi kapcsolattartás a vevőkkel, beszállítókkal, fuvarozó cégekkel, illetve a németországi értékesítési osztállyal SAP EDI-n keresztül a vevői igények folyamatos kontrollja, összegzése Szállítási terv összeállítása, figyelése, szoros együttműködés a termelési területtel Napi, heti, havi jelentések készítése, elemzése
EHS Technikus
8060 Mór, Mester utca 2.
Munkabiztonsági, - és környezetvédelmi feladatok ellátása, felügyelete Munkavédelmi és környezetvédelmi előírások és szabványok betartatása; Az esetlegesen megállapított hiányosságok kiküszöbölésére irányuló intézkedések megtétele A munkavédelemhez és a környezetvédelemhez kapcsolódó belső irányelvek elkészítése és naprakészen tartása; Munkavédelmi, környezetvédelmi oktatási anyagok elkészítése, fejlesztése, akciótervek kidolgozása
Vegyilabor laboráns
Tatabánya
Festék bevonat környezetállósági vizsgálatokat és ellenőrzéseket végez a vállalati és megrendelői előírások alapján. Termelési folyamat kísérő ellenőrzéseket végez. Elvégzi a festőüzem előkezelő és öblítő fürdők ellenőrzését. A koncentrációk alapján szükség esetén vegyszeradagolást ír elő. Meghatározza a gyártósori maratófürdő, illetve mosóberendezések koncentrációit, a beadagolandó vegyszer mennyiségét. Elvégzi a festékekkel kapcsolatos bejövő árú ellenőrzéseket.
Beszállítói minőségbiztosítási mérnök (Tatabánya)
Tatabánya
Beszállítók felügyelete minőségbiztosítási oldalról Részvétel a beszállítók kiválasztásában minőségbiztosítási oldalról Beszállítói auditok elvégzése Beszállítói elsőminták értékelése, jóváhagyása Beszállítókkal kapcsolatos reklamációk kezelése, nyomon követése
Minőségellenőr
Tatabánya
A félkész terméket vizuálisan ellenőrzi és az észlelt felületi hibákat a hiba súlyosságától függően fizikai csiszolással javítja. Elvégzi az előírt méréseket és szükséges dokumentációkat. Vizuális repedésvizsgálatot végez. Kiválogatja és elkülöníti az aktuális utasítások, határminták és katalógusok alapján a vevő számára nem megfelelő termékeket.
Szerszám karbantartó - Tatabánya
Tatabánya
A prés- és hengerező szerszámok tisztítása, szerelése, karbantartása. A szerszámok állapotának folyamatos ellenőrzése. Az üzemi körülmények között elvégezhető kisebb sérülések javítása. Hengerező- és présszerszámok előkészítése a gyártási igényeknek megfelelően Szerszám karbantartási feladatok.
Targoncás anyagmozgató (Termelés)
Tatabánya
Gépkiszolgálási, anyagmozgatási feladatok megoldása elsősorban emelővillás targoncával. A préselés területén lévő hulladéktárolók napi ürítése. Címkék nyomtatása, kitűzése a félkésztermék tárolókra.
Minőségügyi mérnök - Mór
8060 Mór, Mester utca 2.
Részvétel a vevői- és rendszerauditokon (termék, folyamat), Intézkedések meghatározása és bevezetése, felkövetése belső vagy külső minőségügyi eltéréseknél, Minőségügyi rendszer felépítése, dokumentumok elkészítése/felügyelete (ellenőrző listák, tervek, eljárási- és munkautasítások), Kapcsolattartás a vevőkkel/beszállítókkal az eltérésekről, intézkedésekről A vevői reklamációk feldolgozása (8D - SAP).
Vevői kapcsolattartó - logisztikus - Mór
Mór
Kapcsolattartás a külföldi vevőkkel Vevői lehívások, megrendelések kezelése (EDI) Vevői portál használata – adatok feltöltése/letöltése Szállítások koordinálása, előkészítése Fuvarszervezés (avizálások)
Gépkezelő
Tatabánya
Különböző fajtájú és gyártmányú gyártósori gépeket üzemeltet, kezel A megmunkálás területén esztergagépek korrekciózása, beállítása Előre elkészített programok alapján széria gyártások indítása és folyamatos felügyelete Folyamatos együttműködés a termelési- és minőségirányítási munkatársakkal, Szükség esetén a termékek kézi mozgatása
Robottechnikus
Tatabánya
Ellenőrizni, karbantartani, javítani, tisztítani, termékváltáskor beállítani a préskovács üzem területén lévő ABB robotokat. A gyártósori típusváltások és beállítások támogatása a robotok vonatkozásában. A robotok üzemzavarait elemezni, megkeresni a hibát, elhárítani, dokumentálni azokat. A robotok általi minőségügyi hibákat folyamatosan ellenőrizni, beavatkozni és elhárítani. Részt venni a robotok és kiszolgáló berendezések folyamatos fejlesztésében, újításában.
Gépész karbantartó
Tatabánya
Ellenőrizni, karbantartani, javítani a gépek, berendezések mechanikus, hidraulikus, pneumatikus egységeit. Esetleges üzemzavarok, hibák elhárítása, dokumentálása Berendezések rendelkezésre állásának biztosítása TMK/TPM feladatok elvégzése
Villamos karbantartó
Tatabánya
Hibaelhárítás, berendezések rendelkezésre állásának biztosítása Javítási és karbantartási tevékenységek elvégzése villamos rajz, és gépkönyv használatával TMK/TPM feladatok elvégzése
Takarító
Tatabánya
Szemetes konténerek ürítése, gyártócsarnok, műhelyek egyéb helyiségek takarítása, könnyű fizikai munka.