Otto Fuchs Karrier Portál banner

Álláshirdetések

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára, ennek is betudhatóan, kevés munkatársunk hagyott el bennünket.
Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

Préselési termelésvezető
Tatabánya
Préselt előtermék gyártási folyamatának irányítása Optimális, költséghatékony működés feltételeinek biztosítása, együttműködve a különböző társterületek szakembereivel A présszerszámokkal kapcsolatos működési és karbantartási igények figyelemmel kísérése, szorosan együttműködve a szerszámkarbantartó mérnökkel A szerszámfejlesztési feladatok elvégzése A termelési folyamatok optimalizálása, a ciklusidők és a selejt csökkentése
Projekt vezető - Mór
8060 Mór, Mester utca 2.
Beruházások, fejlesztések előkészítéséhez szükséges felmérések, helyszíni/elrendezési rajzok tervezése, Beruházási költségek tervezése, folyamat-, és határidőtervek elkészítése, nyomon követése, Projektkoordináció, tervezőkkel, kivitelezőkkel, valamint a szakhatóságokkal a projekt feladatok koordinálása. A beruházási, átépítési folyamatok helyszíni irányítása, belső és külső erőforrások koordinációja, Projektdokumentációk elkészítése.
Targoncás anyagmozgató-darus kiszállítási területre
Tatabánya
Anyagmozgatási feladatok megoldása elsősorban oldalvillás 14 tonnás targoncával. Alapanyag előkészítés a FIFO számozásnak megfelelően a fűrészeléshez híddaru segítségével. Kamion leszedése daruzással.
Minőségellenőr (termelési területre)
Tatabánya
A félkész terméket vizuálisan ellenőrzi és az észlelt felületi hibákat a hiba súlyosságától függően fizikai csiszolással javítja. Elvégzi az előírt méréseket és szükséges dokumentációkat. Vizuális repedésvizsgálatot végez. Kiválogatja és elkülöníti az aktuális utasítások, határminták és katalógusok alapján a vevő számára nem megfelelő termékeket.
Szerszám karbantartó - Tatabánya
Tatabánya
A prés- és hengerező szerszámok tisztítása, szerelése, karbantartása. A szerszámok állapotának folyamatos ellenőrzése. Az üzemi körülmények között elvégezhető kisebb sérülések javítása. Hengerező- és présszerszámok előkészítése a gyártási igényeknek megfelelően Szerszám karbantartási feladatok.
Logisztikai koordinátor - Tatabánya
Tatabánya
Készáru, félkész termék, alapanyag tárolásának ellenőrzése, Készáru kiszállításhoz szükséges szállítási bizonylatok (vevőspecifikus vonalkód stb.) készítése, Szállítások szervezése, előkészítése, rögzítése SAP-ben, Egyéb logisztikai nyilvántartások naprakész vezetése, műszak beosztások szervezése, munkaidőnyilvántartók vezetése.
Gépkezelő operátor - Mór
Mór
Biztosítja az előírt technológiai paraméterek betartását. Üzemelteti a munkaterületén lévő berendezéseket, a gyártandó termékeket be és kiadagolja Elvégzi a munkautasításban meghatározott kézi műveleteket (sorjázás, csavarozás, tisztítás. Elvégzi és betartja a számára előírt minőségügyi ellenőrzéseket, méréseket
Asszisztens - Mór
8060 Mór, Mester utca 2.
Termelési egység adminisztrációs ügyeinek intézése Munkaidő nyilvántartások vezetése, műszaknaplók összesítése Részvétel a napi termelési jelentések összeállításában Számlák, bizonylatok előkészítése a pénzügy -számvitel részére, azok ellenőrzése Kimutatások, statisztikák vezetése
Gépbeállító - Mór
Mór
Biztosítja az előírt technológiai paraméterek betartását. Üzemelteti a munkaterületén lévő berendezéseket. Elvégzi a szükséges átállásokat, szerszám, ill. lapkacseréket Gépek, robotok beállítása, korrekciózása. Biztosítania kell a munkavégzés, termelés folyamatosságát.
Targoncás anyagmozgató termelési területre
Tatabánya
Gépkiszolgálási, anyagmozgatási feladatok megoldása elsősorban emelővillás targoncával. A préselés területén lévő hulladéktárolók napi ürítése. Címkék nyomtatása, kitűzése a félkésztermék tárolókra.
Gépkezelő
Tatabánya
Különböző fajtájú és gyártmányú gyártósori gépeket üzemeltet, kezel Esztergagépek korrekciózása, beállítása Előre elkészített programok alapján széria gyártások indítása és folyamatos felügyelete Folyamatos együttműködés a termelési- és minőségirányítási munkatársakkal, Szükség esetén a termékek kézi mozgatása
Présgép kezelő
Tatabánya
Európa egyik legnagyobb présgépeinek üzemeltetése 100%-ban automatizált gyártósor felügyelete Exkluzív, prémium kovácsolt kerekek gyártása Esetleges gépi- és minőségi hibák elhárítása, termékek újraindítása A termelés mennyiségi és minőségi követelményeinek betartása vagy túlteljesítése
Festőüzemi termelési dolgozó
Tatabánya
Minőségileg hibás keréktárcsa felismerése és csiszolása. Kerekek maszkolása, felrakása, dugózása. Maszkmosó, festékeltávolító berendezés, nagynyomású mosó kezelése.
Gépész karbantartó
Tatabánya
Ellenőrizni, karbantartani, javítani a gépek, berendezések mechanikus, hidraulikus, pneumatikus egységeit. Esetleges üzemzavarok, hibák elhárítása, dokumentálása Berendezések rendelkezésre állásának biztosítása TMK/TPM feladatok elvégzése
Takarító
Tatabánya
Gyártócsarnok, műhelyek, irodák, egyéb helyiségek takarítási feladatainak elvégzése. A mindenkori, érvényben lévő takarítási terv szerinti munkavégzés. A higiéniai adagolók (kézmosók, kézkrém, WC-papír, kéztörlő stb.) feltöltése. Az összegyűjtött hulladékok szelektív hulladékgyűjtési szabályok szerinti gyűjtőkonténerbe helyezése.